Tel: 0753791883

Comanda online!

Program

Luni - Vin: 9.00 - 17.00

Banii inapoi

Conform termeni si conditii

Despre noi

SonotraIT este o firma de IT orientata catre satisfacerea nevoilor clientului. Suntem o firma cu standarde ridicate si ne mandrim cu serviciile noastre de calitate oferite clientilor nostri din Romania, Franta, Ungaria si inca ne extindem.

Cu sediul in Cluj-Napoca, Romania, pe parcursul anilor ne-am specializat pe servicii si mentenanta (pentru aparate fitness, tablete, smartphone, calculatoare si laptop-uri), vanzare (componente gadget-uri/device-uri si laptop-uri), consultanta (sfatul speacialistului in ceea ce priveste achizitionarea unui gadget). Aceste servicii sunt livrate prin diverse canale de comunicare incluzand: e-mail, telefon, social media, SMS si reclama din “gura in gura”.

Misiunea noastra

Fiind o firma in pas cu moda tech, misiunea noastra e sa stabilim relatii de lunga durata cu clientii nostri.

Viziunea noastra

Vom deschide mai multe puncte de lucru in anumite orase din Romania.

Cultura noastra

Ce ne diferentiaza pe noi de alte firme nu e doar diversitatea abilitatilor si expertiza, ci si flexibilitatea noastra fata de nevoile clientului. In echipa SonotraIT sunt oameni – inteligenti, motivati, ingeniosi, preocupati de problemele clientului si dedicati in a oferi calitate si o continua imbunatatire serviciilor. Doua  probleme ale clientilor in ziua de astazi sunt timpul si resursele de a ajunge din punctul A la punctual B; folosind serviciile SonotraIT –noi ne deplasam la client asa cum “Muntele se deplaseaza la Mahomed”.

Istoricul firmei

SonotraIT a fost infiintata in 2011 ca agentie de publicitate si s-a definit pe parcursul anilor in functie de cerintele pietei IT. Fiind orientata spre creerea conexiunilor cu clientii, cat si spre oferirea pachetului de servicii, echipa SonotraIT si-a extins activitatea la inceput in Romania, respectiv: Cluj, Sighisoara, Oradea, Medias, Sic, Dej, Turda etc.