Tel: 0753791883

Comanda online!

Program

Luni - Vin: 9.00 - 17.00

Banii inapoi

Conform termeni si conditii

Importanta mentenantei la aparatele fitness

De ce este nevoie de intretinerea/mentenanta aparatelor de fitness?

Mentenanta aparatelor este ca si schimbul de ulei la masina.Verificarea aparatelor atat in perioada de garantie, cat si dupa ce aceasta aexpirat, asigura o durata de viata mai lunga a aparatelor. Investitiadumneavoastra avand un cost minim. Astfel, prin efectuarea mentenantelorperiodice se elimina neplacerile cauzate de o functionare necorespunzatoare sise mareste fiabilitatea. Prin schimbarea la timp a unor componente “mici” cucosturi minime se evita o interventie “in regim de urgenta” cu costuri mult maimari.

Curatarea si intretinereaperiodica a aparatelor reprezinta operatiuni deloc costisitoare, ce va ajuta sascapati de eventuale neplaceri ulterioare. Este mult mai avantajos financiar intretinereaechipamentului de cat remedierea eventualelor defectiuni ce pot aparea datoritaneintretinerii corespunzatoare.

De exemplu, ce se intampladaca nu se face o intretinere la o banda de alergat:

  • se aduna praful la motor si la placa electronica, din cauza caruia motorulpoate sa se incalzeasca si sa se arda sau efectiv componentele electronice depe placa nu pot sa disipe caldura
  • placajul de sub covor (cauciuc) din cauza prafului si nefiind unsa o sa aibaaderenta mare astfel banda o sa aghete
  • covorul /cauciucul in timp se va intinde astfel devine aderent.
  • neinlocuirea unui rulment stricat riscati ca pe vitor sa se schimbe totmecanismul in care se afla rulmentul