Tel: 0753791883

Comanda online!

Program

Luni - Vin: 9.00 - 17.00

Banii inapoi

Conform termeni si conditii

De ce trebuie sa avem haine de schimb la sala

Cu totii cunoastem nesfarsita poveste a intentiei de a merge la sala. Vrem, dar majoritatea gasim mii de motive, unele bune, altele mai putin plauzibile, toate, insa, avand acelasi scop- de a impiedica mersul la sala.

Pe zi ce trece tot mai multe persoane aleg sa isi schimbe stilul de viata, optand unii pentru un plan alimentar echilibrat, iar altii prefera sa mearga la o sala de fitness, ceea ce nu e deloc rau.

Dacă te numeri printre cei de genul sportiv, care frecventează sala de fitness destul de des, nu te-ai întâlnit cu lume care nu era adecvat îmbracată pentru sală, neavand la ei haine de schimb. Chiar dacă te duci să ridici de fiare si transpiri mult, nu înseamnă că nu mai esti prezent într-un loc public.

Inainte sau dupa antrenament, poti fi plecat la serviciu, sa ai intalniri cu prietenii sau de ce nu sa ai un nou interviu... cum ar fi sa mergi cu aceleasi haine de la sala de fitness? Nu cred ca te-ai simti bine, chiar daca la sfarsitul antrenamentului ai facut un dus. Sau sa ne imaginam un caz: afara ploua torential, suntem incaltati cu perechea de adidasi cu care ne antrenam la sala. Ajungem la vestiar plini de noroi, putem merge in sala asa? Igienic si de bun simt, nu ar fi indicat. De aceea trebuie sa avem mereu la noi imbracaminte si incaltaminte de schimb.  
Toata lumea transpira, de aceea este important sa ai un prosop pe care sa-l pui peste spatarul echipamentelor, pentru a nu te contamina cu microbi.

Nu uita, echipament adecvat, prosop si multa energie!