Tel: 0753791883

Comanda online!

Program

Luni - Vin: 9.00 - 17.00

Banii inapoi

Conform termeni si conditii

Ce inseamna si in ce consta personalul trainer?

Ce inseamna pentru tine sportul? De ce vrei sa il practici? Pentru a slabi, pentru a te mentine in forma sau ai o pasiune? Cu cat inaintam in varsta si nu numai, ne dorim un corp cat mai armonios, cat mai lucrat pentru a ne simti bine in pielea noastra.

Uneori ne gandim daca este o alegere buna sa mergem la sala sa ne antrenam singuri sau daca avem nevoie de ajutorul unui antrenor personal. Oamenii in general concept un antrenor personal a fi prea scump si de care nu au nevoie.

Probabil, multi se intreaba care este rolul antrenorului personal, gandindu-se ca a merge la sala si a te antrena nu presupune cine stie ce cunostinte. Ei bine, lucrurile stau cu totul altfel: salile sunt pline de practicanti, mai vechi sau mai noi, care arata la fel ca in prima zi de sala, desi unii se antreneaza de ceva vreme.

Mai mult decat atat, nu sunt putini aceia care, in dorinta de a transa rapid problema slabirii sau a masei musculare, se antreneaza haotic, se supraantreneaza, se accidenteaza, tin diete citite prin reviste sau internet, fara a se gandi macar o clipa la esenta lucrurilor: fiecare dintre noi este unic, antrenamentul si nutritia trebuie individualizate in functie de scopul propus (slabire, mentinere sau acumulare de masa musculara), de varsta, de sex, de problemele medicale avute, de timpul ce urmeaza a fi acordat antrenamentelor, de obiceiurile alimentare deja existente.


Cu totii avem nevoie de putin ajutor atunci cand vine vorba de exercitii fizice, fie ca suntem la inceput, fie ca exersam de ceva timp. Cu toate acestea, exista persoane care se feresc sa lucreze cu un antrenor personal, din mai multe motive: fie din cauza experientelor anterioare care s-au soldat cu un esec, fie din lipsa timpului, lipsa banilor, fie pentru ca vor rezultate rapide, sau din cauza ca nu au incredere in omul cu care urmeaza sa lucreze.

 

Mai jos va voi detalia care sunt avantajele antrenamentelor cu antrenor personal: 

Un personal trainer iti va crea un plan de antrenament personalizat, ceea ce va da rezultate mult mai bune intr-un timp mai scurt. Deoarece el iti va putea evalua conditia fizica, fiind capabil sa adapteze programul pentru a fi perfect nevoilor tale.

Te va ajuta sa monitorizezi progresul lunar si sa monitorizezi astfel avantajele si dezavantajele antrenamentelor.

Adesea oamenii se feresc sa lucreze cu unele echipamente din sala de fitness, alegand doar pe cele mai usor accesibile, pentru a evita accidentarea. Cu ajutorul unui trainer, poti invata sa folosesti echipamentul in mod corect.

Motivatia este cel mai sensibil punct, fiind foarte greu de mentinut cand te antrenezi singur. Uneori cand vezi ca nu reusesti sa ajungi la rezultatele dorite in timp cat mai scurt sau cand fentezi cu alimentatia si acumulezi kilogramele pierdute, iti vine sa abandonezi, sa revii la stilul tau de viata nesanatos; dar cu un personal trainer sesiunile de antrenament isi vor creste motivatia, vei dori sa ii areti progresele dobandite pana in acel timp.

Un antrenor personal cu experienta te poate invata o varietate de exercitii, pentru fiecare grupa de muschi, pentru a evita monotonia antrenamentelor. De asemenea daca un anumit exercitiu nu ti se potriveste sau ti se pare prea greu, acesta iti poate arata un alt exercitiu aducand aceleasi beneficii.

Un antrenor personal va eficientiza timpul de antrenament, care va creste calitatea antrenamentului. Nu conteaza timpul antrenamentului, ci calitatea, intensitatea si eficienta lui. Degeaba stai 3 ore in sala de fitness, pierzand vremea pe telefon, facand multe pauze lungi si dese.

Desi antrenamentele cu un antrenor personal pe langa multele avantaje, mai pot avea si dezavantaje, cum ar fi costul destul de mult. Ca sa angajezi un antrenor personal ai nevoie de un buget consistent, la care se adauga abonamentul de sala.

Nu intotdeauna ai de-a face cu un profesionist; sa te asiguri inainte ca are cunostiintele si certificarile necesare. Exista si situatii in care cele doua parti pur si simplu nu se pot intelege, antrenorul fiind prea drastic si agresiv cu antrenamentul.

In antrenorul personal veti gasi un adevarat sprijin, va fi alaturi de dumneavoastra pentru a va motiva pozitiv. Aveti garantat un boost de energie si adevarata sustinere in schimbarea pe care o doriti, pentru sentimentul recompensei la finalul unui antrenament riguros!

Nu uita, antrenorul personal este un expert in domeniu sau a lucrat cu multi clienti cu care a avut rezultate si cu siguranta cunoaste formula si pentru succesul tau.