Tel: 0753791883

Comanda online!

Program

Luni - Vin: 9.00 - 17.00

Banii inapoi

Conform termeni si conditii

Protectia Datelor Private

 • PRECIZARI GENERALE

  Acest site este proprietatea SONOTRA TEAM SRL.

  Utilizarea site-ului de comert electronic www.gymservice.ro implica acceptarea prezentelor termeni si conditii.

  Date juridice

  SONOTRA TEAM SRL
  Adresa: Cluj-Napoca, str. Parang nr. 35
  Cod fiscal: RO 29382146
  Nr. Ord. Reg. Com. : J12/2895/2011
  Cont: RO66PIRB1300733709001000

  PLASAREA UNEI COMENZI

  Aceasta politica explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii website-ului sau plasarii unei comenzi online.

  Colectam informatiile de la clienti cu scopul de a intocmi actele de garantie, facturilor si pentru a livra produsele. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare, numerele de telefon, adresa de e-mail. Pentru livrarea coletelor curierul va avea la dispozitie adresa si telefonul trecut de dumneavoastra la informatiile de livrare.

  Pentru clientii care si-au creat un cont in magazinul nostru online, actualizarea informatiilor oferite se poate face automat prin logarea in contul de client. Fiecare cont este protejat de o parola, cunoscuta doar de detinatorul contului respectiv.

  Pentru stocarea adreselor de email ale cumparatorilor Compari.ro detine statutul de persoana imputernicita in vederea transmiterii chestionarelor de evaluare in cadrul Programului Magazin de Incredere. Dupa efectuarea unei cumparaturi aici, Compari.ro va primi adresa de email a cumparatorului. Motivul transmiterii datelor: solicitarea si afisarea feedbackului cumparatorului. Adresa de email transmisa este gestionata, stocata de Online Comparison Kft in temeiul unui contract scris si respectand conditiile necesare protectiei datelor. Clientul are posibilitatea de a refuza transmiterea adresei de email catre compare.ro in formularul de finalizare a comenzii.

  PLATA SI LIVRAREA

  Pentru produsele aflate in stoc, livrarea se va face conform optiunii Clientului, prin Curier .  Intre inregistrarea Comenzii si preluarea acesteia de catre Curier exista un interval de 24-48 ore. Orice intarziere suplimentara va fi comunicata Clientului si se va agrea cu acesta un nou termen de livrare care nu va putea depasi termenul maxim prevazut mai sus.

  Contravaloarea produselor comandate se poate achita print doua metode: ramburs (prin curier, la primirea coletului), online (card bancar).

  GARANTII

  Toate produsele comercializate de catre SONOTRA TEAM SRL (Gymservice) beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi si reconditionate  si provin din surse autorizate de producator si verificate de catre SONOTRA TEAM SRL.

  Produsele defectate in perioada de garantie vor fi aduse personal sau expediate printr-o companie de curierat pe adresa societatii. Produsul va fi insotit de o descriere scrisa a defectului reclamat si de o copie dupa factura. Produsele se predau sau se expediaza in ambalajul original, insotite de toate accesoriile. Ambalarea corespunzatoare si costurile transportului sunt in sarcina clientului. Consultati politica de retur inainte de returnarea unui produs.

  Timpul de service se calculeaza din momentul in care produsul a sosit la sediul SONOTRA TEAM SRL si pana la momentul in care produsul a fost predat clientului, reprezentantului clientului, companiei de curierat (pe baza documentului de transport) sau pana in momentul in care SONOTRA TEAM SRL notifica clientul prin email sau fax. La cererea clientului, produsul poate fi expediat pe cheltuiala acestuia la orice adresa, prin curierat rapid.

  Conform legii, produsele ce au insumate interventii de service de peste 10% din perioada de garantie sau care la o singura interventie depasesc acesta perioada, se inlocuiesc cu produse noi, identice sau se returneaza clientului contravaloarea produsului, la valoare actualizata. 

  RETURNAREA PRODUSELOR

  Conform legislatiei din Romania puteti returna produsele cumparate de pe gymservice.ro in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor.

  Pentru returnarea unui produs consultati politica de retur.

  DISPUTE SI CONFLICTE

  Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.gymservice.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre SONOTRA TEAM SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate continutul acestui text.