Utilizarea site-ului de comert electronic www.gymservice.ro implica acceptarea prezentilor termeni si conditii.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. SONOTRA TEAM SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a termenilor si conditiilor poate fi citita oricand online accesand paginile site-ului. INTRODUCERE Acest site este proprietatea SONOTRA TEAM SRL.

Site-ul este gazduit de serverele proprii. SONOTRA TEAM SRL isi asuma dreptul de a modifica structura site-ului si de a schimba compania la care sunt colocate serverele fara o alta avertizare.

COPYRIGHT

Intregul continut al acestui site www.gymservice.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SONOTRA TEAM SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul SONOTRA TEAM SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.LEGATURI

SONOTRA TEAM SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.


LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

SONOTRA TEAM SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Acest site de web si materialele aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel.

SONOTRA TEAM SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Vizitatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc.

SONOTRA TEAM SRL nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau mailul trimis de pe www.fitlife.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare. SONOTRA TEAM SRL nu garanteaza ca produsele achizitionate vor arata identic cu imaginea de la descrierea de pe site si nu garanteaza ca in specificatiile tehnice ale produsului nu vor aparea modificari fata de specificatiile oferite in paginile de prezentare ale respectivului produs.PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, BNTSISTEM SRL va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este: Inscrierea acestor date in documentele fiscale emise de societate conform legii si informarea dv. Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru a putea fi contactat, pentru a putea fi emise documentele tranzactiei si pentru a va putea fi livrata comanda. Refuzul dvs. duce la imposibilitatea procesarii comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai companiei de curierat rapid care livreaza produsele. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata trimisa pe adresa societatii sau la numarul de fax al societatii, care poate fi gasit in pagina de contact. Trebuie insa precizat ca, in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare, datele dv. personale nu pot fi sterse din documentele financiare, fiscale si de gestiune emise de societate, aceste prelucrari avand caracter obligatioriu, iar Legea nr. 677/2001 prevede exluderea dreptului de opozitie in acest caz. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.


SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de SONOTRA TEAM SRL si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site in conformitate cu prevederile legale. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.

SONOTRA TEAM SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.


SECURITATEA INFORMATIILOR

Nivelul de securitate a tranzactiilor, a sesiunilor de cumparare si de introducere a datelor personale este in conformitate cu cerintele acestei industrii pe plan mondial, folosind un certificat digital SSL de 128 de biti eliberat de o autoritate recunoscuta international. Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

SONOTRA TEAM SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul.


DECLINAREA RESPONSABILITATII

Toate produsele beneficiaza de garantie de doi ani incepand din ziua facturarii. In cazul in care produsele nu se pot livra clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de SONOTRA TEAM SRL dar nu si alte despagubiri. Valoarea maxima a obligatiilor SONOTRA TEAM SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de SONOTRA TEAM SRL de la acest client.

Dupa expedierea produselor, companiei SONOTRA TEAM SRL nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si de asemenea nici returnarea produselor.


GRESELI DE TIPARIRE

SONOTRA TEAM SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.


GARANTII

Toate produsele comercializate de catre SONOTRA TEAM SRL beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de producator respectiv SONOTRA TEAM SRL.

Produsele defectate in perioada de garantie vor fi aduse personal sau expediate printr-o companie de curierat pe adresa societatii. Produsul va fi insotit de o descriere scrisa a defectului reclamat si de o copie dupa factura. Produsele se predau sau se expediaza in ambalajul original, insotite de toate accesoriile. Ambalarea corespunzatoare si costurile transportului sunt in sarcina clientului.

Timpul de service se calculeaza din momentul in care produsul a sosit la sediul SONOTRA TEAM SRL si pana la momentul in care produsul a fost predat clientului, reprezentantului clientului, companiei de curierat (pe baza documentului de transport) sau pana in momentul in care SONOTRA TEAM SRL notifica clientul prin email sau fax. La cererea clientului, produsul poate fi expediat pe cheltuiala acestuia la orice adresa, prin curierat rapid.

Conform legii, produsele ce au insumate interventii de service de peste 10% din perioada de garantie sau care la o singura interventie depasesc acesta perioada, se inlocuiesc cu produse noi, identice sau se returneaza clientului contravaloarea produsului, la valoare actualizata. 

RETUR 

Consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.

Perioada de retragere mentionata expira la 14 zile de la :

 - ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decât transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a produselor, in cazul contractelor de vânzare, sau:

 - in cazul in care consumatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat, ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decât transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a ultimului produs;

 - in cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese, ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decât transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a ultimului produs sau a ultimei piese;

 - in cazul contractelor pentru livrarea periodica de produse pe o perioada de timp determinata, ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decât transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a primului produs;  


Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informeaza profesionistul cu privire la decizia sa de retragere din contract.

Produsul returnat trebuie sa fie cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit. 


OBLIGATIILE SONOTRA TEAM SRL in conformitate cu OUG 34 din 2014, art. 13

SONOTRA TEAM SRL ramburseaza toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea consumatorului, inclusiv, dupa caz, costurile livrarii, fara intârziere nejustificata si, in orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului.

SONOTRA TEAM SRL ramburseaza sumele folosind aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite de consumator pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care consumatorul a fost de acord cu o alta modalitate de plata si cu conditia de a nu cadea in sarcina consumatorului plata de comisioane in urma rambursarii.

SONOTRA TEAM SRL nu este obligat sa ramburseze costurile suplimentare in cazul in care consumatorul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decât livrarea standard oferita de SONOTRA TEAM SRL.

Cu exceptia cazului in care SONOTRA TEAM SRL s-a oferit sa recupereze el insusi produsele, in cazul contractelor de vânzare, SONOTRA TEAM SRL poate amâna rambursarea pâna la data receptionarii produselor care au facut obiectul vânzarii sau pâna la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform careia acesta a trimis produsele catre SONOTRA TEAM SRL, luându-se in considerare data cea mai apropiata.

OBLIGATIILE CONSUMATORULUI in conformitate cu OUG 34 din 2014, art. 14

Cu exceptia cazului in care SONOTRA TEAM SRL s-a oferit sa recupereze el insusi produsele, consumatorul returneaza produsele sau le inmâneaza SONOTRA TEAM SRL sau unei persoane autorizate de SONOTRA TEAM SRL sa receptioneze produsele, fara intârziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat catre SONOTRA TEAM SRL decizia sa de retragere. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de consumator inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Consumatorul suporta doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu exceptia cazului in care SONOTRA TEAM SRL accepta sa suporte acele costuri sau in care SONOTRA TEAM SRL nu a informat consumatorul ca aceste costuri trebuie suportate de consumator. In cazul contractelor in afara spatiilor comerciale, in cazul carora produsele au fost livrate la domiciliul consumatorului la momentul incheierii contractului,SONOTRA TEAM SRL preia produsele pe cheltuiala sa daca produsele, prin natura lor, nu pot fi returnate in mod normal prin posta.

Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie sa fie descurajanta pentru consumator in a-si exercita dreptul de retragere.

SONOTRA TEAM SRL trebuie sa poata face dovada diminuarii valorii produselor care rezulta diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

 

 

EFECTUAREA PLATILOR

Plata produselor livrate se poate efectua bancar prin ordin de plata sau in numerar cu ramburs. Clientii care au contract incheiat cu SONOTRA TEAM SRL beneficiaza de conditii de plata speciale.


TERMENE DE LIVRARE

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de la SONOTRA TEAM SRL se incadreaza intre 2 zile si 2 luni din momentul inregistrarii comenzii in serverele SONOTRA TEAM SRL.


TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. SONOTRA TEAM SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat societatii.


CONDITII LEGALE

www.gymservice.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.


DISPUTE SI CONFLICTE

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.gymservice.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre SONOTRA TEAM SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate continutul acestui text.