Tel: 0753791883

Comanda online!

Program

Luni - Vin: 9.00 - 17.00

Banii inapoi

Conform termeni si conditii

Termen de livrare

1) Termenul de livrare Sonotra Gym Service

Este termenul de livrare care decurge din momentul in care ati lansat comanda si pana in momentul in care coletul este predat curierului.

  • Pentru produsele care se aduc pe baza de comanda termenul mediu de livrare este de 2-3 zile lucratoare si este conditionat de disponibilitatea produselor la furnizori. In cazul produselor deosebite sau complexe, care necesita comanda speciala la producator, termenul se poate extinde la maxim 30 de zile lucratoare.

2) Termenul de livrare Curier

Este termenul de livrare care decurge din momentul in care coletul Dvs. este predat curierului si pana in momentul in care curierul il preda la adresa indicata.
  • Este important de stiut ca termenul de livrare Curier nu poate fi garantat de compania noastra si nu ne putem face responsabili pentru nerespectarea lui.
  • Produsele existente pe stoc pot fi livrate in decursul aceleasi zile sau in termen de maxim 2 zile lucratoare, timpul real fiind conditionat de intervalul orar in care ati lansat comanda, tipul platii pe care il alegeti sau de complexitatea comenzii. Mai multe informatii puteti solicita de la personalul de vanzari.
  • Termenul de livrare Curier este conditionat de catre transportatorul ales de Dvs. si este de regula intre 24 si 72 de ore.